متقاضیان جراحی بینی ، اکثرا از این موضوع خبر ندارند که بینی ها به دو دسته گوشتی و استخوانی تقسیم بندی می شوند. ساختار نوع استخوانی آن ، مانند یک هرم است و پوست بسیار نازک تری دارد. به همین خاطر انجام جراحی بینی استخوانی و اعمال تغییرات مورد نیاز برای جراح با سهولت بیشتری انجام می شود. اکثرا بینی های قوز دار در دسته بندی استخوانی قرار می گیرند و نتیجه عمل آن ها ، بهتر و رضایت بخش تر خواهد بود. در عمل بینی استخوانی ، تمرکز پزشک بیشتر روی پل این عضو خواهد بود و بسته به نوع بینی ، می تواند غضروف را کاهش یا افزایش دهد. در صورتی که می خواهید بدانید شما نیز در این دسته قرار می گیرید و یا اینکه این پروسه چه مراحلی را شامل می شود ، با ما در این مقاله از دکتر محمد آریاصدر همراه باشید. همچنین متقاضیان رینوپلاستی ساکن تهران یا ساوه برای معاینه و مشاوره می توانید اطلاعات تماس خود را در این سایت درج کنید تا همکاران ما با شما اتباط برقرار کنند.

جراحی بینی استخوانی به چه هدفی انجام می شود؟
این عمل ، سال های سال است که به انجام می رسد و با تلاش محققان و پزشکان مختلف ، می توان اذعان داشت که رینوپلاستی امروزه با بهبود قابل توجهی مواجه گشته و تکنیک های مدرن استفاده شده در آن می توانند در عین رقم زدن زیبایی ، مشکلات تنفسی را نیز برطرف کنند. در حال حاضر عمل بینی استخوانی به اهداف زیر به انجام می رسد :
- رفع انحراف تیغه بینی ( سپتوپلاستی)
- بهبود و رفع مشکلات موجود در نوک بینی
- برطرف کردن قوز روی پل بینی
- کاهش سایز این عضو
- کم کردن پهنای خود بینی و پره های آن
- کوچک کردن حفره های دماغ
یک بینی استخوانی چه ویژگی هایی دارد؟
بهتر است در ابتدای کار ، خصوصیات این نوع از بینی را به شما معرفی کنیم. بینی استخوانی که با نام غضروفی نیز شناخته می شود ، دارای ویژگی های زیر است :
- پوست نازک و منافذ بسته
- استخوان های قدرتمند
- غضروف های قوی
- معمولا دارای یک قوز روی پل هستند
علت های بوجود آمدن قوز بینی
قوز بینی یا برآمدگی روی پل ، به دلایل مختلفی ، از جمله فاکتورهای ژنتیکی یا ارثی و بیرونی یا محیطی ایجاد می شود. افراد ممکن است بطور ژنتیکی ، از بدو تولد دارای برآمدگی یا قوز روی بینی خود باشند. همچنین ، در اثر برخورد ضربه یا تصادف ، احتمال شکستگی و بوجود آمدن قوز در این عضو وجود دارد. به هر شکل در صورت وجود قوز ، این عضو در دسته بینی استخوانی قرار می گیرد و به علل مذکور ، فرد را نیازمند جراحی بینی می کند و متقاضیان ، از سنین بلوغ به بعد ، قادر به جراحی خواهند بود.
کاندیدای مناسب جراحی بینی استخوانی چه کسانی هستند؟
این دسته از افراد برای جراحی بینی استخوانی کاندیدای مناسبی هستند:
- افرادی که از نظر جسمی در سلامتی کامل قرار دارند
- کسیکه توقع و انتظارات واقعی از جراحی بینی استخوانیشان داشته باشند
- افراد غیر سیگاری
- افرادی که از نظر سنی به بلوغ رسیده اند
- کسانیکه دارای استخوان و قوز بزرگ روی بخش پل هستند
- افرادی که تحت تاثیر نظر دیگران ، اقدام به جراحی بینی استخوانی نمی کنند
تکنیک های جراحی بینی استخوانی
بهترین جراح بینی در شتهرای تهران و ساوه ، بر اساس نوع و میزان دستکاری ، تکنیک مناسب را از بین روش های بسته و باز انتخاب می کند. همانطور که در مقاله اشاره کردیم ، در روش بسته با استفاده از دستگاه خاصی ، برش های کوچکی در داخل سوراخ های بینی ایجاد شده و تغییرات لازم انجام می شوند. در این تکنیک ، به دلیل این که زخمها و برش ها کمتر هستند ، تورم و کبودی کمتری را شاهد خواهید بود. ضمناً احتمال بروز جای زخم و اسکار کم است و متقاضی دوره بهبودی و ترمیم کوتاه تری را سپری می کند.
جراحی بینی به روش باز ، آربرای زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که نیاز به تغییرات و اصلاحات بیشتری حس شود و جراح نیاز به دسترسی بیشتری در این عضو داشته باشد. در این صورت ، با استفاده از این تکنیک ، جراح تسلط بیشتری در عمل دارد ، البته روش مذکور ، دقت و ظرافت بیشتری را هم می طلبد.
تفاوت جراحی بینی استخوانی و گوشتی
از لحاظ تکنیک های استفاده شده ، باید گفت که هیچ تفاوتی میان این دو عمل وجود ندارد و بهترین جراح بینی تهران قادر است هر دو روش باز و بسته را برای آن به انجام برساند. هرچند به دلیل پوست ضخیم و غضروف ضعیف بینی های گوشتی نیاز است تا در این پروسیجر تغییرات زیادی به انجام برسد.
در کل توصیه می شود چه برای جراحی بینی استخوانی و چه گوشتی ، از روش باز بهره گرفته شود. در این رویکرد ، برش هایی در زیر بینی و دو طرف سوراخ های آن زده می شود و پوست آن به سمت بالا کشیده خواهد شد. با این اقدام ، پزشک دسترسی مناسبی به استخوان ها و غضروف ها پیدا خواهد کرد و می تواند نتیجه مورد انتظار را برای او رقم بزند. برای مشخص کردن نوع بینی خود در تهران و ساوه می توانید تحت مشاوره جناب دکتر محمد آریاصدر قرار بگیرید.
تاثیر جراح روی عمل بینی استخوانی
نتیجه به دست آمده از این پروسه ، وابستگی زیادی به میزان مهارت و تبحر جراح بینی استخوانی که انتخاب کرده اید دارد. در صورتی که در این انتخاب دقت کافی را به خرج ندهید ، به احتمال زیاد با مشکلات مختلفی رو به رو خواهید شد که برای رفع آن ها ، نیاز به انجام عمل ترمیمی خواهد بود. البته انتخاب پزشک متبحر و زبده پیش از جراحی در شهرهای مختلف از جمله تهران از ضروریات است. در نظر داشته باشید که این روند باید حداقل یک سال پس از جراحی اولیه صورت پذیرد و شما نیز دوباره با عوارض آن دست و پنجه نرم خواهید کرد.
انتخاب اشتباه پزشک در جراحی بینی استخوانی ، می تواند نتایج زیر را به همراه داشته باشد :
- انحراف بینی پس از عمل
- برطرف نشدن قوز این عضو
- بروز مشکلات تنفسی
- از دست رفتن حس بویایی
بهترین راه برای از بین بردن قوز بینی چیست؟
شایع ترین راه برای رفع قوز در جراحی بینی استخوانی ، استئوتومی نام دارد. در این رویکرد از یک ابزار شبیه به مداد به نام استئوتوم بهره گرفته می شود. پزشک این ابزار را به زیر پوست وارد کرده و به آرامی قوز روی این عضو را می برد. زمانی که استخوان به حد نیاز برداشته شد ، می توان تمام برآمدگی ها را با یک سوهان پزشکی به نام رسپ برطرف کرد.
کم کردن پهنای بینی در جراحی بینی استخوانی
یکی از مشکلات بینی های استخوانی ، پهن بودن پل آن می باشد که توجهات زیادی را به خود جلب خواهد کرد ، مخصوصا از رو به رو. این مشکل را نیز می توان از طریق تکنیک استئوتومی از بین برد. به طور خلاصه این متد شامل ایجاد شکستگی های کنترل شده می شود که در نتیجه آن می توان موقعیت استخوان ها را تغییر داد. با این کار ، از پهنای پل بینی کم خواهد شد.
جراحی بینی استخوانی انحرافی
بسیاری از مراجعه کنندگان در تهران این نوع جراحی بینی سوال می پرسند. یکی از سخت ترین اقدامات در این فرآیند ، صاف کردن یک بینی منحرف است. فاکتورهای زیادی در دشوار و چالش برانگیز کردن این جراحی نقش دارند. اولین عامل ، حافظه استخوان ها می باشد ؛ به این معنی که حتی بعد از صاف کردن استخوان و غضروف ، بینی تمایل به برگشتن سر جای اولیه خود دارد.
دومین فاکتور ، قرار دادن بینی در موقعیتی است که نتیجه آن کاملا متقارن باشد. به همین دلیل پیدا کردن یک خط صاف که بتوان استخوان ها را در آن موقعیت قرار داد بسیار دشوار است.
چگونه می توان با عمل بینی استخوانی انحراف را برطرف کرد؟
در خیلی از موارد ، جراحی بینی استخوانی تنها به دلیل بهبود ظاهر و تقارن صورت انجام نمی شود. یک بینی منحرف شده نه تنها روی ظاهر چهره بیمار تاثیر می گذارد ، بلکه ممکن است تنفس او را نیز با مشکل مواجه کند.
در چنین شرایطی احتمالا از خود می پرسید که آیا جراحی بینی استخوانی انحراف این عضو برطرف می کند یا خیر؟ پاسخ این سوال ، بله است. جراح با کمک آموخته ها و دانش خود راه های هوایی را باز می کند و مشکلاتی که حتی به صورت مادرزادی وجود داشته اند را برطرف می نماید.
توجه داشته باشید به علت فاکتورهای مختلف منجمله غیر قرینگی ذاتی صورت و شکستگی متعدد غضروف و استخوان ، اصلاح ظاهری نسبی می باشد که نیازمند این است که آنالیز مناسبی قبل جراحی انجام شود و پاسخ به جراحی، فرد به فرد متفاوت است. این مورد در جلسه مشاوره قبل عمل توسط دکتر آریاصدر در شهرهای تهران یا ساوه کاملا توضیح داده می شود.
مناسب ترین مدل برای یک بینی استخوانی
خیلی از افرادی که متقاضی این پروسیجر هستند ، این سوال را در ذهن خود دارند که کدام مدل ، برای بینی ایده آل ترین است؟ باید گفت هیچ مدلی نسبت به دیگری برتری ندارد و نمی توان تنها یک فرم را بهترین مدل جراحی بینی استخوانی معرفی کرد. دلیل آن هم این است که افراد ، با یکدیگر تفاوت دارد و بینی دو نفر ، به هیچ عنوان شبیه به هم نمی شود. به همین دلیل نتیجه عمل بینی استخوانی نیز برای دو شخص متفاوت یکی نخواهد بود.
علاوه بر این ، مورد دیگری که باید در این رویکرد در نظر گرفته شود ، دیگر اعضای چهره مراجعه کننده است. برای مثال فردی که صورت ظریفی داشته باشد ، می تواند از مدل فانتزی یا عروسکی بهره بگیرد. زیرا این مدل می تواند بین اعضای مختلف چهره یک هارمونی زیبا ایجاد نماید. اما در عوض در شرایطی که بیمار صورتی استخوانی داشته باشد ، بهتر است به سراغ جراحی بینی استخوانی طبیعی رود ، زیرا در صورت فانتزی بودن بینی ، ظاهری مصنوعی برای او ایجاد خواهد شد.
در آخر باید ذکر کنیم که برای تعیین فرم و مدل بینی بعد از عمل ف بهتر است با جراح خود مشورت کنید. ایشان سال ها در این زمینه تجربه دارند و می توانند بهترین و ایده آل ترین نتیجه را در شهرهای تهران و ساوه به شما ارائه دهند.
دکتر عالین